Autoretrat Joaquim Ribera

Hola a tots! Sóc el Joaquim, però tothom em diu Quim. Tinc 20 anys i porto tota la vida dibuixant.

En aquest autoretrat, he decidit fer un ús de diferents estils que m’agraden molt o que són significatius per el meu estil i diferents elements que em representen com a persona.

Els auriculars que duc al coll, simbolitzen lo important que es per mi la música. El camp de roselles simbolitza el meu poble, Vilalta, que simbolitza la meva infantesa i està pintada d’aquarel·la perquè li dona un toc innocent i despreocupat. El de l’ull que té un espiral és Junji Ito, un autor de manga de terror. El de abaix a la dreta és Kim Jung Gi (que va morir el passat 2 d’octubre) i és un gran referent pel meu dibuix. A dalt a la dreta hi ha l’Art Noveau, estil que sempre m’ha encantat pel seu dinamisme i per apareixer a la caixa dels bombons de l’Amatller. A dalt a la esquerra, hi ha l’estil de còmic, ja que he crescut entre comics. El negatiu del costat dels llavis i la sil·lueta negra només hi son per raons estètiques. I, de fons, la cara principal, esta feta imitant una estàtua, imitant el David de Michelangelo.

Entrada similar

Deixa un comentari